Wij zijn Better Minds at Work

En staan u graag bij om het volledig menselijk potentieel in uw organisatie te creëren.

Ons leidmotief

“Nieuwe wetenschappelijke inzichten willen we breed uitdragen: we ambiëren een echte ‘mentale revolutie’, waarbij we onmisbare kennis rond mentale veerkracht verspreiden over alle sectoren, functies, generaties en culturen heen.”

Elke Geraerts, CEO

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te groeien en succesvol te zijn erin bestaat anderen groot te maken. Dit credo gaat op voor onszelf als partnerorganisatie, alsook voor onze klanten: wij mikken op toekomstgerichte organisaties die blijvend investeren in de ontwikkeling van hun mensen.

Onze visie

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van de kwaliteit van hun relatie met medewerkers alsook van hun impact op de bredere maatschappelijke context. In hun streven naar een succesvolle toekomst vanuit deze beide invalshoeken, kunnen bedrijven, waar ook ter wereld, de nodige ondersteuning gebruiken. Het is de ambitie van Better Minds at Work om hierin een volwaardige partner voor hen te zijn.

Onze missie

We gaan voor een positieve impact op mens en maatschappij. We streven naar duurzame relaties met alle stakeholders, om op die manier krachtige en geïnspireerde cirkels te creëren die steeds verder uitdeinen. We willen verbinden en verbonden zijn.

Onze beloftes

Verwacht evidence-based technieken. Verwacht interactie. Veel interactie. Verwacht authenticiteit. Verwacht ervaringsgericht leren. Verwacht fun. Verwacht uitdagingen en tips & tricks. Verwacht zeer ervaren trainers en coaches. Verwacht een positieve mindset. Verwacht inspiratie. Verwacht verbinding. Verwacht interesse. Verwacht wendbaarheid. Verwacht een partnership: we laten pas los wanneer we duurzame verankering zien. Verwacht energie!

Ontmoet het Better Minds at Work Team

Elke Geraerts

Erik Franck

Claudia Poels

Remy Van Gelder

Katelijne Van Tichelen

Tom Dijckmans

Helene feuillat

Hélène Feuillat

Axelle Golinvaux

Ann Devynck

Els Schepens

Dominique Monami

Anneleen De Lille

Elke Smeets

Virginie Dua

Miet Leijssen

Aline Bauwens

Anja Van Nueten

Carolien Van Den Bosch

Johnny Weustenraed

Kris Colpaert

Marie Loop

Muriel Velu

Nele Lenaers

An Verheyen

Nathalie Ghesquiere

You’re in good company

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te groeien en succesvol te zijn erin bestaat anderen groot te maken. Dit credo gaat op voor onszelf als partnerorganisatie, alsook voor onze klanten: wij mikken op toekomstgerichte organisaties die blijvend investeren in de ontwikkeling van hun mensen. En met name de leiders verdienen daarin extra aandacht. Better Leaders at Work verzorgt een aanpak op maat van jouw organisatie die garant staat voor de ontwikkeling van toekomstgerichte en inspirerende leiders.

Het team van Better Minds at Work kan rekenen op het vertrouwen van zowel grote multinationals als KMO’s, overheidsdiensten en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Better Minds at Work was jarenlang de partner voor de Vlaamse Overheid om de veerkracht van hun meer dan 40.000 medewerkers te versterken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23